Over

De auteur

Kelly Keasberry (1975) werkt als pastoraal medewerker bij ziekenhuis AZ Monica in Deurne (B). Ze combineert haar job met een masterstudie Pastorale Theologie aan de Protestantse Theologische Faculteit Brussel (FPTR).

Eerder studeerde Kelly theologie aan de Universiteit Utrecht, gevolgd door masters in de Wereldreligies en Interreligieuze Dialoog (KU Leuven) en Journalistiek (eveneens KU Leuven).

Kelly schrijft als freelance journalist voor het Vlaamse christelijke opinieblad Tertio en voor het Nederlands Dagblad. Op zondagen is ze regelmatig te vinden in protestantse kerken in België en Nederland, waar ze voorgaat als gastpredikant.

Een emigratie van Nederland naar België inspireerde Kelly tot het schrijven van een boek: “Van attest tot acceptatie, ervaringen van een Nederbelg” (Uitgeverij Elikser, 2015). Daarin vertelt ze over de cultuurverschillen die haar opvielen tussen de twee landen. Ook blikt ze terug op haar Nederlands-Indische roots, waardoor ze al jong leerde dat verbinding een wereld van verschil kan maken.

We all have inspirations, but one goal: a better world.”

Kelly Keasberry woont met echtgenoot Joost, vier zonen en kater Zorro in Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s